Pro Pescar
Acest forum se adreseaza tuturor pescarilor sportivi
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pro Pescar | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PRO PESCAR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
adee
Femeie
24 ani
Mures
cauta Barbat
24 - 59 ani
Pro Pescar / Clubul Pescarilor Oradea / Paznici CPO Moderat de Tibi
Autor
Mesaj Pagini: 1
admin
Administrator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2225
Am citit pe un site de pescuit din intamplare ce se zvoneste cu plecarea celor doi paznici de la CPO, respectiv Dan si Zoli, fapt pentru care maine am sa cer detalii conduceri AJVPS Bihor.
  Cu toate ca incasarile pe pescuit au scazut la CPO, nu este cazul sa piedem doi oameni care au facut multe pentru pescuit iar parerea mea este ca ar fi momentul sa schimbam total stratergia AJVPS Bihor, ar fi timpul sa se produca schimbari iar cine nu corespunde criteriilor sa plece, paznici nu au salarii nesintite cum cineva stipula, au salarul de incadrare de 1500 lei din care in mana primesc undeva la 1000 lei pe luna, mi se pare corecta decizia lor de asi da demisia si de a cauta ceva mai bun.

P.S. revin maine cu mai multe detalii.


pus acum 12 ani
   
admin
Administrator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2225
Azi am fost la directorul AJVPS Bihor si l-am intrebat daca stie despre decizia paznicilor de a pleca de la CPO, mi-a confirmat ca unul dintre paznici si-a depus demisia incepand cu data de 01.06.2011.
Despre plecarea lui Zoli aceeasta nu se confirma el ramanand in continuare angajat al AJVPS Bihor, zilele urmatoare vom avea o discutie cu directorul AJVPS Bihor in legatura cu anumite aspecte din pescuit, va vom tine la curent cu masurile care s-au luat.


pus acum 12 ani
   
admin
Administrator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2225
Tu crezi ca eu pot lua singur deccizii in privinta pescuitului? Peste este in lacuri dar daca nu se prinde nu e nimeni de vina, ai vazut si pe Crisul Repede cat se prinde, acelasi lucru se intampla si pe Crisul Negru.

pus acum 12 ani
   
admin
Administrator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2225
peste mai ieste inca in lacuri dar putin, am ajuns sa fim ca si termitele si sa luam tot ce misca in apa, nu conteaza ca este sub dimensionat conteaza sa il ducem acasa, inca nu stiu exact suma de care vom dispune pentru populari dar sper ca noul comitet sa isi faca treaba. Acesta va scadea de la 15 membri la 7 aici fiind inclusi 1 membru de la Tinca, 1 Salonta, si 5 Oradea.

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la